TYPY LIDÍ NA BRUSLENÍ

4.2.16

Minulou neděli jsme byli s Járou na veřejném bruslení. Byli jsme tam už hodněkrát, ale tolik lidí co tam bylo teď jsme ještě nezažili. A jak jsme z toho byli otrávení, protože se nedalo pořádně bruslit, tak jsme si lidi začali rozřazovat do různých skupinek. 


Určitě berte tento článek s humorem, nemá za cíl nikoho urazit.

1. Profesionál

Ten je tu vždy a většinou chodí na led mezi prvními. A podle názvu je Vám jasné, že je to někdo kdo je krasobruslař, profesionální bruslař nebo třeba trenér profesionálních bruslařů. Říkejme mu jak chcete. Podle čeho ho ale poznáme? Má na sobě dres. Bruslí vždy na prostředku a předvádí různé triky aby jste si antitalenti na bruslení jako já připadali hloupě.

2. Matky s dětmi

Není nic horšího než když nějaká mamina vezme svoje dítě co sotva chodí natož bruslí na bruslení mezi lidi. Místo toho aby jste si užívali nedělní bruslení dáváte pozor aby jste nepřejeli prsty padajícím dětem. A nedej bože se na ně zle podívat!!!


3. Puberťáci

Partička kluků co si vyjde na brusle aby si místo bruslení, mohli zamachrovat jak se umí prát a hlasitě smát ostatním. Poznáte je podle toho že mají tepláky, na zádech pytel a vyholenou půlku hlavy.
Když jde jedna musí jít všechny, to je jasný. Ale představte si pět holek co se chytnou za ruce a bruslí. Během jízdy se samozřejmě musí vyfotit i na snapchat.

Nikča



Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK