5 nejlepších filmů pro páry

2.12.15

1. Kamarád taky rád

Jeden z našich nejoblíbenějších romantických filmů. Hlavní postavou je Mila Kunis, která hraje roli lovce mozků. Neulovila však jen dalšího pracovníka, ale jednoho z nejlepších blogerů a zároveň tak kamaráda s výhodami Justina Timberlaka.


2. Orphan 

Ať chcete nebo ne u tohohle filmu se tulit budete. Výborný horor, který vás udrží v napětí až do konce. A jen málo kdo z nás by si dokázal představit takový konec.




3. Mullerovi na tripu

Zábavná rodinná komedie o falešné rodince, která razí pro "matroš". Cesta je, ale dlouhá a věcí které se stihnou pokazit je spousta. Namátkou nás napadá převoz drog přes hranici nebo "neúplatní" policisté.


4. Teorie všeho

Oskarový film natočený podle světového vědce Stevena Hawkinga. Od jeho studentských let, kdy byl ještě zdraví až do současnosti. Trpký příběh o jeho nemoci, posedlosti fyzikou a lásce.



5. Vlk z Wall street

Příběh o tom jak se malý kluk vydal na Wall street a do roka se stal jedním z nejbohatších lidí celé planety. Užíval si života, žen, drog a drahých jacht do té doby než přišli federálové a zjistili podvod staletí. 


A na jaké filmy se koukáte rádi spolu vy?
J. N.

Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK