Nejlepší hry pro dva na PS4

4.12.15

Dnes jsme si pro vás připravili našich top 5 nejlepších her pro PS4. Venku začíná být pěkná zima a tak si myslíme, že by se vám naše herní kousky mohly líbit. 



1. Until Dawn

Nejlepší horrorová hra, kterou jsme s Nikoču na PS4 hráli. Hra je o partičce studentů, kteří uspořádají párty na chatě v horách i přes to, že se minulý rok né zrovna povedla. Připravte si ale silné hlasivky s vaším spoluhráčem se budete přeřvávat při výběrech zdali nechat umřít toho nebo toho, stejně jako my s Nikčou.



2. The Last of US

The Last of Us je všemi hráči považována za jednu z nejlepších her vůbec, a tak jsme ji vyzkoušeli i my. Musíme říct, že to byla pecka od začátku do konce. Pro lepší představu si pusťte trailer.


3. Rocket league

Bláznivá, to je to slovo, které přesně vystihuje Rocket league. Rocket league je prostě fotbal s auty a pokud máte více kámošů, kteří tuto hru mají, můžete složit tým a zahrát si až 5 proti 5. My jsme se střídali u jednoho ovladače a i tak nás to bavilo. I přesto, že Nikča prohrávala 12-0 chtěla hrát dál. TAKŽE CHLAPCI POZOR AŤ SI TAKY ZAHRAJETE!!!


4. NHL

Co dodat, nejznámější hokejový simulátor od EA je vážně pecka. Ovládání se naučí i vaše přítelkyně (nehráčka) za pár minut ... i když nerad bych vám lhal ... né úplně každá. Přeji pevné nervy, takový strach o ovladač jsem ještě nezažil.


5. Drive Club

Parádní závodní hra, každý ale má svůj styl jízdy.

Jára: 
Na plný plyn ze startu.
První zatáčka,lehce ťuknout na brzdu.
Je mokro musím dávat pozor.
Lehce přes most a pak už tradá do cíle.

Nikča: 
Je to jenom hra tak to pořádně rozpálím.
Kde je brzda. PRÁSK
3x se otočím dokola ale nevadí jedu dál.
Furt mi tu něco bliká ale nevadí, hlavně, že jedu.
Jsem v cíli jupí... proč běží čas dál?
Aha jela jsem do protisměru. :)


J. a N.



Mohlo by se vam líbit

3 komentářů

  1. Until Dawn je opravdu jedna s nejlepších horrorových her, které jsem kdy na PS4 hrál.

    OdpovědětVymazat
  2. Když k nám příjde nějaký kámoš, většinou hrajeme hry online pro dva na https://www.oblibenehry.cz/games/category/10-pro-dva-hrace.html Je tam pár opravdu skvělých her, takže se díky tomu dokážeme zabavit klidně i na několik hodin.

    OdpovědětVymazat

Popular Posts

FACEBOOK