5 nejlepších seriálů pro holky

5.12.15

1. 2 broke girls

Vážně super seriál u kterého se rozhodně zasmějete. Příběh Max a Caroline, dvou servírek. Max, která vyrůstala chudě narozdíl od Caroline, která žila v přepychu. 



2. Pretty little liars

Kdo by neznal tento seriál. Příběh "A" a ostatních holek. Jestli tento série sleduje od první série jako já, tak mi klidně můžete do komentářů napsat kdo je váš typ na "A". 
Pro ty co tento seriál neznají. Je to příběh o čtyřech holkách jejichž život se změní po zmizení jejich kamarádky Alison. Nejdříve si myslí že "A" od které dostávají zprávy je právě zmizelá Alison. Ale ukáže se, že je vše úplně jinak. 




3. Super drbna

Příběh začíná v okamžiku, kdy se Serena vrací zpět do města. Znovu se setkává s Blair a poznává nové lidi. Seriál o Manhattanské smetánce, který si zamilujete už jen kvůli oblečení herců...


4. American Horror story

Tento seriál je rozdělen do sérií a každá série má jiný příběh. Už ze samotného názvu je jasné, že se jedná o hororové příběhy. Čarodějky, Upíří Lady Gaga (která je mimochodem výborná!!!) nebo šílený cirkus si určitě zamilujete, tedy pokud máte v oblibě hororové žánry.


5. True detective

Tento seriál nepatří mezi ty typické "holčičí seriály". Příběh dvou vyšetřovatelů, kteří hledají vraha. Ze začátku mě sice příběh moc neoslovil, ale čím se odhalovalo více a více důkazů tím, byl příběh zajímavější. 


N.

Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK