TOP 5 aplikací na HUBNUTÍ

20.1.16

Už to bude skoro měsíc, co jsme se ládovali řízky, bramborovým salátem a cukrovím. Nyní však pro plno z nás přichází ta druhá horší stránka...shazování přebytečných kil. Pokud jste stejně jako já zase přes vánoce nabrali nějaká ta kila rozhodně vám pomůže moje TOP pětka nejlepších aplikací na hubnutí. :)

1. NIKE+ RUNNING


Né nadarmo se říká, že během se nejlépe shazuje.
Aplikace od NIKE je jedna z nejlepších aplikací na běhání s kterou jsem se setkal. Měří vám vzdálenost, rychlost, čas a dokonce i cestu. Také si zde můžete přidat přátelé a s nimi závodit nebo společně překonávat různé challenge. A nebojte se, můžete běhat i v ADIDASKÁCH! :D




2. 7 minutes workout


Pokud nemáte tolik času na cvičení tak tahle appka je pro vás jako dělaná. Stačí, když si podle ní 7 minut zacvičíte a věřte, že se pěkně zapotíte. Rozhodně se nevyhnete sklapovačkám, angličákům, klikům a dalším cvikům.




3. 10 Daily Yoga Poses

Pokud by jste se nejradši každý den po ránu pořádně protáhli rozhodně doporučuji aplikace 10 Daily Yoga Poses. Každý den si zacvičíte pár cviků z YOGY, pozdravíte slunce a uvidíte, že budete mít hned hezčí den.

4. Denní břišní cvičení



Pokud chcete udělat z vašeho bříška pořádné buchty tak rozhodně aplikace denní břišní cvičení.






5. Domácí cvičení



A pokud si chcete jen tak zacvičit. Takové to domácí pocvičeníčko. Stahujte aplikaci s jednoduchým názvem domácí cvičení.









Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK