Recept- Aglio olio
30.1.16Po dlouhé době pro vás dnes píšu recept. Tyhle špagety jsem zatím chutnala jen v restauraci, a protože mi tolik zachutnali tak jsem je zkusila i doma a oni chutnají dobře i doma!
Recept je vážně jednoduchý a rychlý. Vlastně jen uvaříte špagety a smícháte s ostatními přísadami. Takže je zvládne určitě každý. Teď už ale k samotnému receptu.
Ingredience:
- špagety- půlka balení
- petrželka
- papričky peperonciny (já použila jednu, ale když jich dáte víc nevadí)
- česnek- 4 stroužky
- olivový olej- 4 lžíce
Špagety dáme vařit podle návodu.
Mezitím si nakrájíme česnek na velmi slabé plátky a papriku.
Na pánev přidáme olivový olej a necháme ohřát. Ale nesmí se vařit.
Potom přidáme směs česneku a paprik. Mírně smažíme a necháme česnek změknout, nesmí ale znědnout.
Nakonec naši směs smícháme se špagetami. Nakonec přidáme petrželku a opět promícháme.
Dobrou chuť.
Nikča
2 komentářů
Rychlé, jednoduché a výborné - prostě vím, proč miluji italskou kuchyni :)
OdpovědětVymazatINKA blog
Já miluju těstoviny všechno druhu! Takže když jsem je ochutnala v restauraci bylo jasné jaký recept budu příště vařit doma.
Vymazat