NOVINKY NA BLOGU

31.1.16

Za tu krátkou dobu co blogujeme, si náš blog našli čtenáři, kteří se sem vrací. A tak jsme se s Nikčou rozhodli, že vás budeme informovat o tom co se děje a co se dít bude.

1. MÁME NOVÝ DESIGN

Byla to věc, u které jsme se rozhodli ze dne na den. Nikča řekla, že se jí už nelíbí vzhled našeho blogu, a na naše večerním meetingu (tak říkáme našemu střetnutí, kde probíráme věci na blog) už měla nový design na stole. Předělávali jsme ho od čtvrtka, ještě dolaďujeme poslední chybičky, aby vše bylo podle našich představ.



2. MÁME FACEBOOK

Popravdě ... už jsme si mysleli, že naše facebooková stránka už běží, ale nebylo tomu tak. Musíte jí totiž nejdříve uvést jako aktivní, což jsme neudělali a tak nás nikdo nemohl najít. Nyní už najdete na fb na stránce : www.facebook.com/casprodva . Pokud tam ještě nejste, budeme rádi když se přidáte, jelikož je to hned po blogu asi ta nejlepší komunikace s našimi čtenáři.


3. BUDE NOVÁ RUBRIKA

O této rubrice jsme furt nějak mluvili ale pořádně jsme nevěděli jak jí pojmeme. Bude se jmenovat FOTO DIARY a bude vycházet každou první středu v měsíci. :) A jak už  názvu můžete vyčíst, bude to vždy článek plný našich vlastních fotek, které budou vyprávět o tom co jsme v daném měsíci zažili. Myslím si, že by se vám tahle rubrika mohla líbit. Do budoucna by jsme se rádi více otevřeli našim čtenářům. :)



4. REKLAMY

Nechceme vám mazat med kolem pusy a lhát vám, že musíme mít reklamy na blogu aby mohl blog fungovat. Rozhodně to tak není. Nedělá nám problém zaplatit si doménu, design, nebo něco navíc ale bylo by super, kdyby se blog sám zaplatil popřípadě by nám i něco vydělal. Píšu to od srdce a nechci vám nic nalhávat. Rozhodně mi jsou příjemnější 2 reklamy v článku, které přelétnu očima, než články o výrobcích, kterým nevěřím. Neříkám, že by jsme se sponzorským článkům vyhýbali ale nikdy by jsme vám nedoporučili nic, čemu by jsme sami nevěřili. Pevně věřím, že to chápe.



Doufám, že se vám nové změny líbí a budou líbit. Za jakýkoliv komentář, budeme rádi. :)
Jára 



Mohlo by se vam líbit

2 komentářů

  1. tak na novou rubriku se moc těším :) a design? pecka!! jen tak dál, zbožňuju vás! ♥
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MOC DĚKUJEME ZA PODPORU! :) Taky se těšíme, co z našeho foto deníčku bude. :)

      Vymazat

Popular Posts

FACEBOOK