TOP 5, českých youtuberů

21.12.15

Pokud jste v těchto zimních večerech doma a nemáte co dělat, tak by vás možná mohl zajímat tento článek. Sepsal jsem mých TOP 5 českých youtuberů.


1. FattyPillowTV


Fatty je český nejznámější streamer ale najdete ho i na youtube, kam hazí svoje historky, gameplaye a plno vtipných videí.

kanál: https://www.youtube.com/channel/UC_c01No6K3fhgPafCUzEf6w/featured

2. EvilBender47 


Na kanálu EvilBendera najdete skupinku, která se nazývá FreakOUT. Mají zde různé skeče, asky a dokonce i krátký filmeček. EvilBender se vyznačuje fekálním humorem a velmi originálními videi za kterými je vidět velké úsilí. Rozhodně ho mohu jen a jen doporučit.

Menší historka ze zákulisí: s Benderem jsem se jednou potkal, prodává totiž v jednom shopu v Liberci. Přišel jsem za nám a se slovy: SEŠ TO TY? odpověděl: NO JSEM TO JÁ :D
Na to, že mě vůbec neznal tak se se mnou bavil úplně v pohodě, nabídl mi žvejku a nesnažil se chovat nijak nadřazeně.

kanál: https://www.youtube.com/user/EvilBender47

3. PeťanGames


Na Peťanově kanálu naleznete také různé skeče, let´s playe a dokonce i challenge. Peťan také natočil kratší filmeček. Rozhodně stojí za zhlédnutí.

kanál: https://www.youtube.com/user/petangames/featured

4. ViralBrother Erik


Kdo by neznal Erika z Viral Brorhers. Už nějakou dobu ale natáčí denní vlogy a skoro každý den na jeho kanále naleznete video.

kanál: https://www.youtube.com/channel/UC_e9tXTCC9fxv2R1gvvaoPw

5. GamesczTV


Pokud jste stejně jako já fanoušek her. Tak rozhodně doporučuji kanál gamesczTV, každou středu natáčí podcast o hrách ale naleznete tu i plno gameplayů a nebo pořad TeaClub, který je o českých indie vývojářích.

kanál: https://www.youtube.com/user/GamesczTV

JÁRA

Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK