5 TYPŮ, lidí v kině

22.12.15

Jelikož už nějakou dobu pracuji v kině, myslím si že, bych se s vámi mohl podělit s tipy lidí, kteří navštěvují naše kino. Doufám, že vás můj článek pobaví a třeba se v něm i najdete (pevně doufám, že spíš ne).


1. VESNIČANI

Ano přesně tak i lidé z vesnice chodí do kina. Mluvím teď o těch pravých vesničanech (sedláci, zemědělci, mlynáři). Většinou přijdou v montérkách, teplákách a ženy v dlouhých sukních, ty které znáte z Doktorky Quinnové. Platí na korunu přesně a dýška se od nich nedočkáte. Většinou chodí na na filmy jako Babovřesky nebo Kameňák.

2. KINAŘI

Často to bývají páry, ale i jednotlivci, většinou muži. Chodí do kina nejméně jednou za týden a nenechají si ujít žádnou blbost. Pamatují si ceny meníček a vždy když jsou do kina, tak si ho musí koupit, je to něco jako jejich rituál. My v kině si je už pamatujeme a tak jim popcorn s pitím připravujeme dopředu, protože víme, že si ho vždy dají.

3. VTIPÁLCI

Většinou to jsou chlápci okolo 30 - 40 let. Jdou se ženou, před kterou si honí tričko. Snaží se hrát na drsňáky ale když se jich zeptáte jakou chtějí omáčku k nachosům, jestli sýrovou nebo rajčatovou odpoví: dal bych si ty slané. Dýško nenechává, ba naopak dávají méně než by měli a tak si dávejte pozor! Po nich vždy řádně přepočítávat. Nedělají to naschvál, ale chytrosti moc nepobrali. Tento typ lidí nepatří mezi nejoblíbenější zákazníky, ale pokud se vám ho podaří před ženskou zesměšnit jak se mi to často daří. Máte hned lepší den. :)


4. TŘINÁCTKY

Když se u nás v kině promítal film o Justinu Bieberovi bylo jich plné kino. Jsou to většinou menší holky, které se stále smějí jako krávy a nevědí čemu. Při nákupu popcornu se snadno přemlouvají, protože dostali dost peněz od maminky, a ty hodlají utratit aby se vytáhli před kámoškou. Často jim ale mrdá v kouli, a tak se může stát, že po konci filmu s Justinem všichni vylezou na parket a začnou tam tancovat...ano to se opravdu stalo.

5. PODIVÍNI

Každé kino má svého podivína, u nás jich je plno ale za zmínku rozhodně stojí pán, který se chodí každý den podívat na program. Když se ho zeptáte co potřebuje. Odpoví, že by se rád podíval na nějaký přírodní film. Myslí tím film alá Vydrýsek.
Nebo zde máme paní, která přijde jednou za čas a ptá se co dáváme za filmy. Na všechno vám dokáže ale neskutečně odpovědět. Například jsme dávali film o princezně Dianě, na to nám odpověděla, že na to teda rozhodně nepůjde, že její sestra zemřela kvůli doktorům. Tak jsme jí navrhli rodinou komedii. Na to nám řekla, že od války nesnáší americké komedie protože její dědeček válčil proti americké armádě. A tak jí nabídneme Kameňák protože už nevíme coby. A ona řekne, že nesnáší buzeranty a protože je Troška homosexuál, tak že na to nepůjde...



JÁRA




Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK