5 TYPŮ LIDÍ, NA DISCOTÉCE

28.12.15

I my s Nikčou občas vyrazíma na nějakou tu diskotéku. A už máme vyhlídnuté typy lidí, kteří se zde ukazují.


1.MODELKY
Jsou to většinou kluci, kteří mají nařachanou postavu a spíš než zatancovat a pobavit se si přišli rozmlátit držku. Většinou mají lahváče v ruce jemně se houpou v kolenech a představují si, jak při tom zvedají činku. Končí s rozmlácenou hubou na dlažbě před diskotékou, jelikož je vyhazovači vynesli v zubech.



2. FEŤÁCI
Nejčastěji to jsou hubení kluci, s flaškou vody v ruce, pánskou kabelkou a na očích mají černé brýle. Jak si bouchnou první kouli tak to začínají rozjíždět ve velkém stylu.


3. SLUŠŇÁCI
Na diskotéce je nepotkáte tak často, ale vždy tu nějací jsou. Většinou k sobě mají nějakého parťáka. Poznáte je tak, že mají košili, na ní svetr a propocené podpaží. Často popíjí brusinkové Frisco, maximálně lahvovou Plzeň aby jim tam někdo něco nehodil. Při "tanci" se houpou ze strany na stranu a vesele si do luskají do rytmu.


4. DĚVKY
Chodí snad na každou diskotéku, která ve městě je. Obíhají jednu za druhou a hledají svoje oběti. Hledají kluky, kteří jsou pěkní, ožralý a mají dost peněz. Jejich jedinou zbraní je jejich tělo a  huba, v hlavě toho totiž moc nemívají. Hlavním úkolem, je zadarmo se ožrat, a mít kde přespat.


5. DOLEJZAČI
Nechutní, upocení a neodbytní, tak přesně tyto tři věci vystihují tento typ lidí. Kluci, kteří nejsou žádní krasavci většinou míří do těch nejvyšších pater a tak je pro ně ta nejvyšší blondýna s pořádným popředím jasná volba. Bohužel, většinou neuspějí ale to horší to ale je. Ví, že život není hračka a tak se snaží dál. Nakonec končí hned vedle MODELEK na dlažbě před diskotéku při nejlepším, jen s fackou na tváři.








Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK