5 nejlepších her pro IOS

12.2.16

Ahoj! Na dnešek jsem si pro vás připravil mobilní hry, které si můžete zahrát na mobilech od Apple ale myslím, že je najdete i na androidu! :)

1. Swipe Me Out

 je překrásná a jednoduchá hra. Jak už z názvu můžete vyčíst, vaším úkolem je dostat panáčka pryč z nebezpečí. A tak jedním rychlím tahem, popostrčíte panáčka do dveří, které jsou bezpečné a pokračujete takhle dál a dál. Vaším cílem je hlavní postavičku uchránit na co nejdelší dobu. Skvělá rychlovka na nekonečně dlouhé cesty autobusem. :)


2. Tap Tap Dash

Tyhle jednoduchoučké hry mám vážně rád, i když .. zas tak jednoduché nejsou. Například v Tap Tap Dash hrajete za postavičku, a jedním tapnutí změníte její směr. Pokud kliknete dříve, či později než by jste měli. Můžete začít od nejbližšího checkpointu.



3. Rayman Adventure

Překrásně graficky zpracovaná, návyková hra Rayman Adventure, kterou si prostě musíte zahrát. Super skákačka, u které vám hodiny matematiku utečou jedna radost!


4. Hitman GO

Logická hra Hitman GO je jediná placená hra z dnešní seznamu, stojí ale za to! Jde vlastně o takovou tahovou hru, vaším úkolem je dostat se na určité místo a po cestě nasbírat různé body například za zabití, či nezabití vašich nepřátel apod. Hitman GO rozhodně doporučuji! :)


5. Mimpi dreams

Mimpi dreams je česká adventura se spoustou hádanek a puzzlů. Hlavním hrdinou je pejsek Mimpi, který vás provází celou hrou. Mimpi dreams je skvělou zábavou pro děti i dospělé! :)


Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK