TIPY - JAK ZAHNAT NUDU

24.1.16

Tenhle článek by se možná měl jmenovat hry pro páry, ale tyhle hry si můžete zahrát i s kámošema ať už doma, u vody nebo když se bude nudit ve škole. S Nikčou jsme vybrali pár našich nejoblíbenějších, kterými se vždy dokážeme zabavit.


1. TAGY

Na internetu i na našem blogu, můžete najít plno tagů, znamená to, že máte položené nějaké otázky a s vaším partnerem na to odpovídáte. Je docela sranda diskutovat o tom co se tomu druhému líbí a proč. Možná se i o sobě dozvíte něco víc.


2. ON NEBO ONA

Tahle hra se často hraje na svatbách, stačí když si na papír každý napíšete své jméno, navzájem si pokládáte otázky a poté v jednu chvíli ukážete papír se jménem, ke komu se to nejvíce hodí. Například otázka kdo je více šetřivý. A buď se shodnete nebo ne a pak začíná dokazování proč by to měl být právě ten, kterého držíte v ruce. Možná to vypadá nudně :D ale je to vážně sranda.


3. KOSTKY

Kostky se dají koupit za pár korun v papírnictví nebo v Kauflandu a dají se vzít úplně všude. Kostky se dají hrát i ve více lidech a při letním pikniku je o zábavu postaráno.

4. KARTY

Tohle léto jsme s Nikčou podlehli Žolíkům. Další hra, kterou můžete hrát skoro kdekoliv. PS: dá se hrát i o peníze ale nikomu to neříkejte!



5. PAPÍROVÉ HRY

Asi každý z dětství zná takové ty papírové hry, já osobně mám moc rád piškvorky... nechápu proč jsem nikdy nebyl na žádný soutěži, na hodinách matematiky jsem jich nahrál až až.
Další hra na papír, kterou můžete hrát jsou lodě, kdo je nezná návod bude určitě někde na netu.

Taky jsme si vymysleli vlastní kreslící soutěž, jeden člověk maluje nějakou osobu, kterou oba dva znají, nemusí jí znát dobře ale musí alespoň vědět jak se jmenuje. Nejlepší je když kreslíte nějakého kamaráde nebo příbuzného apod. Ten druhý musí hádat kdo to je. 

6. SLUCHÁTKA

Sluchátková soutěž je jedna z nejvtipnějších, nechali jsme se trochu inspirovat youtubery a jeden z nách si vzal sluchátka s hlasitou hudbou a ten druhý říkal nějakou větu. Člověk se sluchátky by měl uhodnout co ten druhý říká. Věřím, že se u toho neskutečně zasmějete.


7. CHUBBY BUNNY

Chubby bunny nejspíš každý z vás zná. Koupíte si maršmelouny, a po jednom si je vkládáte do pusy, po každém vloženém kousku řeknete CHUBBY BUNNY (ČABY BANY). Vezměte si raději něco na vyplivnutí. :D

8. PSANÍ BLOGU

Světe div se, tenhle blog byl založený právě kvůli tomu, že jsme s Nikčou nevěděli co by jsme dělali. A tak jsme si založili tenhle blog a je to naší největší zábavou. Je to téma o kterém se můžeme bavit každý den, skvěle vás zabaví a věřím, že každý z vás má co říct světu.




 Pokud jste se rozhodli kvůli nám založit svůj blog, nebo si zahrát nějakou hru a pomohli jsme vám aby jste se nenudili, tak je to pro nás ta nejlepší zpráva. Jestli jste něco zkusili budeme rádi za vaše ohlasy dolů do komentářů a zda li máte také nějaké vlastní hry, určitě nám o nich napište. :)





Mohlo by se vam líbit

2 komentářů

  1. psaní blogu, to je někdy skoro až jako práce, viďte? :D ono se to zdá jako procházka růžovou zahradou a skvělej relaax, ale když máš zveřejňovat každý den 1 článek...:D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, někdy to je náročnější ale zatím nás to neskutečně uspokojuje. :) Snad vydržíme s jedním článkem na den :D

      Vymazat

Popular Posts

FACEBOOK