5 Nejtajnějších ZNAMENÍ ŽEN

6.1.16

Tenhle článek, je určený hlavně pro chlapce, kteří jsou se svojí holkou krátce. Můžou se nad ním ale pobavit úplně všichni, kteří umí číst. Neberte si ho prosím nijak osobně, je psán s nadsázkou. Sepsal jsem 5 nejdůležitějších znamení žen, kterých jsem si sám všiml. Vezměte si zápisníček pánové, JDEME NA TO!


1. POKUD U VÁS VAŠE DÍVKA SPALA PŘES NOC A RÁNO MUSÍ RYCHLE DOMŮ

Většina dívek, si umí vymyslet neskutečné věci, že pospíchají protože musí vařit, uklízet, vyvenčit psa (kterého nemají) nebo něco podobného. Vždy je ale za tím to jediné ... kakání.

2. NIC

Určitě to každý z vás zná, vaše holka je nějaká divná, smutná, nemluví tak jako normálně a tak se neustále ptáte co jí je, o co jde? Vždy odpoví NIC. Přátelé v tomhle případě je nejlepší nechat dívku. Jejich NIC je totiž plné emocí. 
Popravdě jsou naštvané kvůli blbostem, jako třeba že se jí zdál sen o tom jak jste jí podváděl nebo že jste nedal dolů toaletní prkénko.

3. KDYŽ SE PTÁ JESTLI NENI TLUSTÁ

Tlustá holka se na tuhle otázku nikdy nezeptá, ale normální holka se vás na to bude ptát furt. Ona ví, že je hubená ale jen vás zkouší. Jestli se jí líbíte nebo vám vážně nepřijde že je tlustá.

4. SVAČINKA

Vžijte se do situace, jste u vás, v klídečku koukáte na film. Najednou slyšíte nějaké zvuky, ano přesně tak, vaše bříško má hlad. A tak se rozhodnete, že si uděláte něco dobrého. Samozřejmě se zeptáte i vaší slečny jestli by si něco nedala.

Většinou odpoví: NÉ, DĚKUJU NECHCI

Když za přijdete zpět s překrásnou svačinkou tak se zeptá jestli by si nemohla kousnout. Máte dvě možnosti. Buď jí řeknete NE ať si udělá svůj což vám nedoporučuji, protože vás bude proklínat až do konce života, nebo můžete říct ANO a dát jí kousnout. Tím samozřejmě přicházíte o vaši svačinku, jelikož to u jednoho kousnutí nezůstane.

Jaké je tedy řešení? Dělejte si rovnou dvě svačinky!




5. ŽVEJKA

Pokud Vám holka nabízí žvýkačku, vždy si jí vezměte, neznamená to, že by vás chtěla obdarovat ale znamená to, že vám pěkně táhne z HUBY!

Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK