Aplikace pro holky

15.11.15

1. Pinterest 

Pinterest je aplikace kde najdete spoustu inspirace z okruhů módy, receptů, DIY a  vlastně téměř všeho na co si vzpomenete. 



2.Vinted

Sociální síť, kde můžete prodávat, vyměňovat oblečení, doplňky a kosmetiku. Nejradši na této aplikaci s přítelem máme diskuze. Doporučuji články jako: Rande s pitomcem, první sex apod.

3. Damejidlo.cz


Velmi pohodlná aplikace, která vám přiveze vámi objednané jídlo až domů. Dovezou vám např. pizzu, salát, těstoviny, sushi a mnoho dalšího. Nejvíce se vám bude hodit v našem hlavním městě, kde budete mít na výběr více jak ze 100 restaurací.

4. Alfréd



Pomocník pro celou rodinu. S Alfréd můžete kontrolovat domácí zásoby potravin a dokonce vám bude pomáhat s vytvořením nákupního seznamu, který pak můžete sdílet s ostatními členy domácnosti. Popravdě jsem tuhle aplikaci ani neměla v telefonu, takže pokud jste to dočetli až sem tam se na ní vybodněte a radši si stáhněte pátou aplikaci, která se vám bude rozhodně hodit! :D

5. Lady Pill Reminder



Perfektní aplikace pouze pro nás ženy. Po nastavení vás každý den upozorní na nutnost vzít si svou antikoncepční pilulku. Nastavení je sice v angličtině, ale není nijak složité.

N.

Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK