5 důvodů, proč psát blog

4.3.16

Ahoj všichni, dnes jsem si připravil článek pro ty, kteří přemýšlí nad tím, že by začali psát svůj blog. Snad alespoň někoho z vás přesvědčím a třeba i díky tomuto článku, nějaký nový vznikne. :)


1. PRAVOPIS

Stejně jako počítáním příkladů se zlepšíte v matematice, tak psaním blogu se zlepšíte v pravopisu. Samozřejmě to neplatí v případě, že kašlete na nějakou úpravu apod.

2. SPOLEČNÉ TÉMA

Pokud píšete blog ve dvou lidech, jako my dva .. vždy se budete mít o čem bavit! :) Blog je prostě naše společné téma a vždy se můžeme bavit o nových věcech, článcích a vymýšlet různé nápady.

3. SVĚŘOVÁNÍ

Pokud se nemáte komu svěřovat nebo se prostě nechcete moc svěřovat, tak by blog mohl být vaše vysvobození. Všechny vaše myšlenky můžete sepsat a vyslat je do světa. Plno lidem psaní blogů změnilo život. :)


4. SPOJENÍ LIDÍ

Na váš blog budou většinou chodit lidé, kteří mají stejné zájmy, nebo alespoň stejné myšlení. Je super, popovídat si o věcech, které zajímají jen určitou skupinu lidí. Možná se s někým seznámíte a budete přátelé až do konce života. :D


5. VYDĚLÁVÁNÍ

Blog vám může i něco vydělat, samozřejmě záleží o jaký typ blogu jde, né každému se podaří vydělat nějaké rozumné peníze. (nám se to zatím nedaří vůbec :D) Ale pokud se vám blog rozjede a budete mít stálé čtenáře, je možné, že se blogem třeba i budete živit.

JÁRA

Mohlo by se vam líbit

4 komentářů

  1. Ještě bych tam dodala "Motivace" - mě třeba blogování donutí zvednout prdel a jít něco nafotit hned teď a ne až za měsíc :D :D

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je rozhodně pravda, když píšu blog připadám si že dělám něco užitečného. :D

      Vymazat
  2. Súhlasím, mať blog je skvelé, podľa mňa to dosť rozvíja osobnosť a človek sa stáva takým zaujímavejším, tiež to dosť rozvinie IT znalosti, lebo hoci neovládam HTML, tak skrátka nejaké nastavovačky a hranie sa s dizajnom robíme viac-menej všetci. A tiež si myslím, že nielen pravopis si písaním blogu zlepšíme, ale aj celkovo spôsob vyjadrovania.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se vším musím souhlasit! :) Pro mě a Nikču je blogování koníček u kterého se stále učíme něčemu novému. :)

      Vymazat

Popular Posts

FACEBOOK