1# PLANETA PODIVÍNŮ - POZNÁVÁME

20.3.16

Ahoj všichni! V týdnu jsme přemýšleli nad články na tento týden a přišlo nám jako dobrý nápad rozepsat zase nějakou sérii článků, které by vycházely pravidelně každou neděli. A tak jsme vymysleli tento formát, který se bude jmenovat- PLANETA PODIVÍNŮ. Dnes Vám sepíšeme jejich hlavní znaky.



Kulatá páteř je jejich hlavní druhový znak a tak chodí vždy v předklonu více než je zdrávo. proto vždy nosí hipsterský batoh utažený na maximum aby zakryli jejich hrb. 
Nikdy je neuvidíte jít pomalu. Ze školy buď chodí velmi rychle nebo rovnou běží aby se mohli věnovat výzkumu v oblasti robotiky. 

Nad střední školou nemusí přemýšlet. Už od od školky vědí, že půjdou na gympl. Možnost, že by se tam nedostali je nepřijatelná pro celý jejich kmen. 
Zde se pak sdružují s dalšími podivíny a tak vznikají silnější články tohoto specifického druhu.

Na první pohled je poznáte podle brýlí, se kterými se už narodili. Vetšinou nosí dlouhé plátěné kalhoty a trička s nápisy SEX, DRUGS AND ALCOHOL. I přes to, že se o sexu učili pouze v biologii, a modrou skalici zkoumali při laborkách. 

Při bližším zkoumání zjistíte, že jejich vlasy jsou jako vytažené s friťáku, jejich něžná kostnatá ramínka jsou lehce zasněžená lupy a jejich měkoučké nehtíky jsou jako projeté cirkulárkou, z toho jak si je okusují před odevzdáním domácího úkolu. 



Pevně věříme, že vás první díl pobavil. To je totiž hlavní cíl tohoto článku, nechceme nikoho urážet ani zesměšňovat. Co si budeme ... i my se zde najdeme.

JÁRA A NIKČA


Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK