5 nejlepších her pro ANDROID

23.11.15

V dnešním článku jsem vám sepsal mých 5 nejoblíbenějších her pro ANDROID.

1. Limbo
Limbo je panáček za kterého v této hře hraje. Je to výborná 2D plošinovka, kde se snažíte vyřešit různé úkoly a dostat se v příběhu až na konec. Nejzajímavější je na LIMBU právě jeho vizuální stránka, temné barvy nabuzují výbornou atmosféru. Tuto hru můžete znát i z vašich počítačů či herních konzolí.


2. Hay Day
Tuhle hry jsem sem byl donucen napsat!!! Nikča totiž tuto hru zbožňuje a prý se bez ní nedá tento žebříček vůbec prezentovat. :D Simulátor farmy, který vás zabaví na několik desítek hodin.


3. Jetpack Joyride
Naprosto perfektní hra Jetpack Joyride. Hlavním úkolem je dostat vašeho panáčka co nejdál, k tomu používáte různé teleporty, vozidla, draky a plno jiných věciček. Postupem času si vylepšujete svou postavičku a tak je hra daleko zábavnější a nutí vás hrát víc a víc. K tomu všemu je ještě zdarma!



4. Timber man
Osobně mám velice rád hry s pixelovou grafikou a jednoduchou hratelností. Přesně tímto disponuje hra TIMBER MAN. Vaším úkolem je posekat co nejvíce kmenů a jako překážky jsou různé větve. Parádní hra, při které se můžete skvěle hecovat s kamarády u piva.


5. Monument Valley 
Jedna z nejkrásnějších a nejzajímavějších her, s kterou jsem se na mobilech setkal. Vaším úkolem je dostat vaši princeznu na určité místo a postupovat tak do dalších úrovní. Výborná logická hra, která ale disponuje pouze 10 levely a tak ji stihnete za hodinku dohrát.

Mohlo by se vam líbit

0 komentářů

Popular Posts

FACEBOOK